Lykkegards bestyrelse

Bestyrelsen er en betydelig del af den overordnede strategiske ledelse af Lykkegard.

Det er bestyrelses opgave at:

  • Bistå Lykkegard med råd, hjælp og vejledning
  • Inspirere til nytænkning og udvikling af Lykkegard
  • Fremme Lykkegards faglige profil
  • Sikre at Lykkegard er organiseret på en forsvarlig måde
  • Sikre at bogføring og regnskabsfremlæggelse foregår på en tilfredsstillende måde
  • Sikre at bestyrelsen løbende modtager den fornødne rapportering om Lykkegards økonomi

Bestyrelsesformand

Thomas Lumholt
Konsulent

Jeg er konsulent hos Socialstyrelsen – VISO, samt del af “Den Permanente Task Force” på området for udsatte børn og unge.

Jeg er uddannet socialrådgiver, familie- og psykoterapeut, diplomleder. Har siden 00’erne arbejdet med udsatte børn og familier gennem mit arbejde som sagsbehandler, leder og konsulent i kommuner og stat. Mine erfaringer på det sociale område, har givet mig et indgående og bredt kendskab til specialtilbuddene for børn og unge. Jeg er vant til at navigere på alle niveauer og områder i den kommunale forvaltning og bidrager med viden og erfaringer fra både bestiller- og leverandørsiden.

Bestyrelsesmedlem

Maya Grydholt Nielsen
Økonomina ApS

Jeg er uddannet revisor (cand.merc.aud) og driver min egen virksomhed, hvor vi arbejder med regnskaber for små og mellemstore virksomheder. Jeg bidrager med økonomisk indsigt og overblik i Lykkegards bestyrelse.

Bestyrelsesmedlem

Sebastian Damkjær-Ohlsen
Be-coming

Jeg er uddannet Cand.pæd i pædagogisk psykologi fra DPU og socialpædagog fra Skovtofte socialpædagogiske seminarium. Igennem de sidste 15 år har jeg arbejdet med børn, unge og voksne som pædagog, som spejder og som selvstændig pædagogisk psykologisk konsulent samt som Rådsmedlem i Børnerådet.

Bestyrelsesmedlem

Lotte Lindahl Andreasen
Advokat

Jeg er advokat og ejer af firmaet ”Advokat Lindahl Andreasen”. Mine primære arbejdsområder er familieret, ansættelsesret, personskadesager samt handler/inkasso. Jeg er aktiv foredragsholder og underviser og er frivillig rådgiver i advokatvagten Sorø. Derudover har jeg flere bestyrelsesposter bl.a. i FDM’s repræsentantskab og på Sorø Privatskole.

Ejer

Pernille Brandt

Ejer

Stian Brandt